Начало / Полезно / Туристически агенции
Туристически агенции

Туристически агенции

Руал Травел

www.rual-travel.com

Туристическа агенция “Руал Травел ООД” е създадена през 1991 г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси.

Бохемия

www.bohemia.bg

Туристическа агенция “Бохемия” ЕООД е туроператор и туристически агент, специализиран в организацията на културно-познавателни туристически програми, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги. Предлага услуги в 12 агентски офиса и представителства  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Монтана, Сливен, Ямбол, Хасково, Кюстендил и в офисите на над 350 туристически агента в практически всички по-големи и средно големи градове в страната.

Александър Тур

www.alexandertour.com

АЛЕКСАНДЪР ТУР КЪМПАНИ ООД, една от водещите туристически агенции в страната, е регистриран туроператор и туристически агент, съществуващ на българския пазар от 1991г. Александър Тур Къмпани предлага възможност за сключване на застраховка “Отмяна на пътуване” на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от периода, оставащ до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на подписване на договор и внасяне на авансово плащане.  Застраховката покрива направени разходи за пътувания, в случай на анулирането им по здравословни и други основателни причини, както и разходи за отмяна и закъснения на полети и свързаните с това щети.

Караджъ Турс

www.karacitours.bg

„Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция – Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

Марбро Турс

www.marbrotours.bg

Още от създаването си през 1990 г, ЕТ “Марбро”, впоследствие пререгистрирана като Марбро Турс ООД присъства на туристическия пазар и е утвърдена като сериозен туроператор в страната и чужбина. Като пионер в развитието на бизнес туризма в България, Марбро Турс е първата частна фирма, организирала чартърни полети и карго до Дубай, страните от Залива и Сингапур. През 1996 г подписва двустранен договор с държавния туристически туроператор на Китай – CITS, в резултат на което хиляди български туристи и бизнесмени посещават редовно най-големите изложения и панаири в Китай – Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Хонг Конг.

Астрал Холидейз

www.astralholidays.bg

АСТРАЛ Холидейз АД прилага високо технологичен процес на цялостното обслужване и документално обезпечаване – собствена интернет резервациона система, електронни документи, електронен обмен на информация и документация между всички офиси в България.Партньор на BCD Travel в България с пълен набор корпоративни туристически услуги – самолетни билети, хотелско настаняване, rent-a-car, трансфери, застраховки, визови услуги, ВИП обслужване, фирмени мероприятия, управление на бази данни и др.

 

Топ Травел БГ

www.toptravelbg.com

“Джи Ви Ви” АД – Топ Травел БГ е лицензирана туроператорска фирма с Удостоверение за регистрация № 3812 от 28.01.2005 г. Дружеството е с адресна регистрация гр. Варна и притежава два хотела в курортен комплекс Златни пясъци и курортен комплекс Чайка. Ние се стремим да предлагаме качествено обслужване и разнообразна гама от туристически услуги, които да отговарят на нуждите и очакванията на нашите клиенти. Директния ни контакт с хотелиери, превозвачи и чуждестранни туроператори са гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги.

Начало