Начало / Полезно / Магазини за туристическа екипировка
Магазини за туристическа екипировка

Магазини за туристическа екипировка

Стената

www.stenata.com

СтенатаВ СТЕНАТА ще намерите най-добрата туристическа екипировка и аксесоари за екстремни спортове, къмпинг, туризъм и катерене, които ще отговорят на изискванията както на професионалистите, така и на любителите. СТЕНАТА е ексклузивен представител за България на Patagonia, Deuter, Boreal, Garmont, Edelrid, Berghaus, Ortovox, Icebreaker, Lizard, Julbo, Trangoworld, Light my Fire, Kong, TSL Outdoor, Hannah, Rock Empire, Climb X, Lizard, Komperdell, Granger’s и др.

 

 

 Горгона

www.eshop-gorgona.com

ГоргонаЕлектронният вариант на магазин Gorgona е собственност на Горгона ЕООД. Фирмата е създадена през 1991 г. и е със седалище в гр. Велико Търново. Основната дейност на фирмата е търговия с велосипеди, аксесоари и резервни части за тях, туристическа , алпийска екипировка, къмпинг аксесоари и пособия за спортно катерене. Фирмата разполага и с професионални велосипеден и ски сервизи.

 

 

БГ Спорт

www.bgsport-shop.com

bgsportМагазин “BG Sport Outdoor”  е със седалище Пловдив. Намира се на улица “Антим I” №13. Фирмата е представител на марките ASOLO, CAMP, TREZETA, LA FUMA, SALEWA, LA SPORTIVA, MILO и др. Предлага покупка на изплащане на стойност над 160 лв. с JetCredit „БНП ПАРИБА ПЪРСЪНЪЛ ФАЙНЕНС” ЕАД

 

Ташев

www.tashev.bg

TashevВече 17 години компанията  създава най-здравите и дълготрайни туристически раници с марка ТАШЕВ. Произвеждат се тук, в България, в собствената производствена база на компанията, създадена специално за колекцията на марката. Продуктите с марка ТАШЕВ са вече над 100 – над 35 модела експедиционни, планинарски и туристически раници, гети, дъждобрани, якета и панталони, чанти, сакове, портмонета, несесери и аксесоари. Заедно с тях предлагаме продукти на други европейски марки, които внасяме и дистрибутираме в България – VANGO, NORTHLAND, FUSE, HAD, DACHSTEIN, LOMER, PROVIDUS, TREKMATES и др. С тях гамата от туристическа и къмпинг екипировка става много богата: раници, палатки, стелки, щеки, къмпинг мебели, туристически обувки, осветления, котлони, съдове, дъждобрани, термобельо, термочорапи, ръкавици, шапки и всякакви аксесоари за къмпинг и планинарство.

 

eSport

www.esport.bg

esportМисията на eSport.bg е да предложи на любителите на активния начин на живот и ценителите на природата един удобен и модерен начин да изберат и закупят всичко необходимо за тяхното любимо занимание. Всичко това по един модерен и удобен начин, седейки в своя дом или офис, пестейки време и средства, които биха посветили на своето семейство или хоби. Целите на eSport.bg са да се превърне в най-големият, най-зареденият и най-популярен интернет магазин за марки и стоки за свободното време. Място, където с удоволствие да прекарвате минутите почивка в офиса или вечерите пред домашния компютър. Място където да можете да разгледате и изберете най-доброто от световните марки, да научите за най-новите технологии и нововъведения и разбира се да закупите желаните от вас стоки с несравнимо удобство и на конкурентна цена. Основателите на този сайт са почитатели на активния начин на живот.

 

 Ekipirovka.com

www.ekipirovka.com

ekipirovka.comМагазините от веригата Ekipirovka.com са най-бързо развиващите се специализирани магазини за туристическа, алпийска и къмпинг екипировка в България. В магазините ще намерите разнообразна екипировка с отлично качество за Вашите приключения на открито. В благодарение на усилената работа на екипа им на българския пазар се повяват постоянно нови стоки и артикули от най-известните производители на туристическа и катерачна екипировка в света.

 

 Дими Байк

www.dimibike.com

dimibikeВ онлайн магазин DimiBike.com ще намерите качествена туристическа екипировка за планински трекинг, къмпинг или просто разходка в парка или сред природата. Интернет магазинът e собственост на фирма Дими Байк ЕООД.. В началото на месец ноември 2010 година, фирмата откри в Румъния нов online магазин  Magazin Online DimiSport.ro, с което трайно се настани на румънския пазар за Спортни Стоки, Велосипеди и Туристическа екипировка.

Начало